Uw zoekresultaten

Verhuur

Verschillende soorten huurwoningen.

Keypoint Francine verhuurt kale, gestoffeerde, gemeubileerde en Rental Ready woningen. Bij de laatste categorië hoeft u alleen een koffer met uw kleding mee te nemen, alles is verder in de betrokken woning aanwezig.

Kant & Klaar, Kort Verblijf.

De focus van het werkgebied ligt in Leiden en omgeving met name op die luxere Rental Ready woningen waarvan sommigen al voor short stay periodes vanaf 3 maanden te huur zijn.

Bedrijfs Huisvesting  

Bedrijfs onroerend goed verhuur is en zal geen core business van Keypoint Francine worden. Wat wordt aangeboden is dat waar Keypoint Francine voor meer dan 100% achter staat inzake dat wat u krijgt in ieder geval enorm de moeite waard is om als uw toekomstig vestigingsadres af te wegen.

Vraag & Aanbod

Uiteraard wordt er niet alleen continue naar huurders maar zeker ook naar verhuurders gezocht!

Woonhuizen

Makelaar versus internet 

Het internet heeft de transparantie binnen de huizenmarkt sterk vergroot. Menigeen ziet daarom het nut van een makelaar niet meer in. Toch is het handiger om er wel eentje bij te halen, al was het alleen maar omdat de makelaar op de hoogte is van de buurt en de marktwerking waar het huis staat wat verhuurd of juist, aangehuurd moet gaan worden.

Exclusief Keypoint Francine 

Keypoint Francine is geen reguliere aan- en verkoop makelaar, de spotlight is puur gericht op het verhuren van diverse soorten onroerend goed. De objecten die beschikbaar zijn staan niet op deze website maar juist daar waar u zoekt, op Funda en diverse andere internetportalen. Vaak komen woningen in het geheel niet online. Dit omdat zowel de woningen als de zoekende huurders meestal regelrecht uit het referentiekader van Francine persoonlijk komen.

Vergelijk aanbiedingen